Flori de camp in vaza lila

Culorile solare ale verii, dorul de miresmele campului, de dealurile si padurile moldovei, toate acestea m-au inspirat in crearea unui tablou cu flori in nuante calde de galben, mov, dar si culoarea maron a pamantului incalzit de razele soarelui.

Am asezat acest buchet intr-o vaza de culoare lila, realizata dintr-un carton gros embosat.

Pentru cartonul embosat, dar si pentru florile superbe ce mi-au iesit, trebuie sa multumesc lui Mr. Big Shot, care m-a ajutat sa realizez aceste minunatii. Aceasta intalnire a fost posibila datorita generozitatii prietenei noastre de sezatori creative, Monica. Pentru flori am folosit mai multe fasii de hartie franjurata, lipite cap la cap, pe care le-am rulat si apoi „atacat” cu forfecuta, pentru a le da o forma cat mai aproape de cea reala.  Rama este din lemn, de culoare lila cu aspect vintage.

Sper sa va incante si voua privirea acest tablou, asa cum s-a intamplat cu persoana care l-a primit in dar, o persoana draga si importanta pentru familia mea.

Maria mi-a spus ca acest tablou o duce cu gandul la insorite plaje ale Greciei sau la atmosfera plina de flori a Spaniei. Eu inclin catre Spania. Voi ce credeti?

by vavaly

Anunțuri

10 thoughts on “Flori de camp in vaza lila

 1. Pe mine în Grecia mă duce albastrul! 🙂 Doamne ajută să mă ducă şi maşina, anul ăsta! 🙂
  Am dat cu Like-ul? Am dat! Talentato!

  • Multzam multzam :). Si eu as vrea sa ma duca masina si in Grecia si in Spania. Dar poate la anul incepem cu Grecia si cine stie, voi revedea si Spania candva ..

  • Draga Ramona, pozele sunt facute cu telefonul iar tehnologia nu ma prea ajuta pe caldurile astea sa modific fieare poza in parte si sa o pun la o anumita dimensiune. Dar, daca dai click pe poze, ele apar mari si vizibile. Multumesc de vizita si apreciere.

  • Iti multumesc pentru apreciere si pentru popasul facut pe blogul nostru. te mai asteptam si te vom vizita si noi cu drag.

  • Tocmai in asta si consta frumusetea unei creatii, aceea de a starni in fiecare om senzatii, amintiri si trairi diferite. multumesc pentru apreciere draga mea.

Comentariile sunt închise.