Felicitare „Happy birthday”


          Provocata de Mihaela , pe ultima suta de metri, am reusit sa ma inscriu si eu cu o felicitare de vara, vesela, in culori calde. Tema concursului lansat de ea este HappyBirthday si mi-a placut foarte mult.

         Am lucrat in joaca aceasta felicitare, pornind de la dorinta de a folosi cateva flori ce le-am incercat pentru prima data ca si model. Intamplarea a facut sa am printre cartoanele mele colorate si un carton embosat cu mesajul ce se potriveste temei propuse.

        Sper ca si felicitarea mea sa se potriveasca perfect temei si sa fie bine primita in concurs, alaturi de celelalte minunatii ale fetelor participante.

La multi ani Mihaela, sa ramai aceeasi persoana generoasa, minunata, iar creatiile tale sa ne incante privirile mult timp de acum incolo si sa inspiri cat mai multi oameni spre aprecierea frumosului si a lucrului de mana, delicat si unic!

by vavaly

Anunțuri

4 gânduri despre „Felicitare „Happy birthday”

 1. Successe mari tie draga Maria, sper sa te alegi cu ceva bun :))
  Imi place felicitarea, culorile sunt fantastice – exact ce trebuie!
  Te pup,
  Liuba

  1. Felicitarea si articolul imi apartin, e semnat vavaly, dar, daca as castiga, desigur ca si Maria ar fi castigatoare, bunatatile le vom imparti, ca intotdeauna :).

 2. O felicitare frumoasa, in culori vesele! Imi plac mult florile!!!
  Multumesc pentru participarea ta la concursul meu si iti urez succes!!!

Comentariile sunt închise