Handmade – Cutie de bijuterii si bijuterii quilling


    Cutia de bijuterii, cea mai recenta creatie a mea handmade, este poate cea mai inspirata lucrare admirata de cei dragi. Colectia mea micuta de bijuterii quilling avea nevoie de un adapost pe masura si cea care va deschide cutia mea de bijuterii handmade se va bucura sa afle in interiorul său lacuit ultimele bijuterii handmade confectionate in tehnica quilling. Cuvintele sunt de prisos, astfel ca va invit sa va rasfatati privirea cu toate acestea:

    … Si pentru ca lucrul in echipa presupune, alaturi de joaca si veselie, impartasirea bucuriei si a incantarii, va invit sa admirati prima bijuterie quilling realizata de Maria, precum si felicitarile ei handmade cele mai recente.
by vavaly

10 gânduri despre “Handmade – Cutie de bijuterii si bijuterii quilling

  1. Pingback: Purple snow « copiisimame

  2. Bea atunci vorbeste cu cineva drag sa faca o comanda : culoare, marime etc si cadoul va fi gata :).Anonim cu cea mai mare placere.

  3. Ioana bine ai venit pe la noi in vizita. Multumim de apreciere si te mai asteptam pe la noi. Mult succes in noul an de gradinita, la cat mai multa activitate cu piticii tai!

  4. Multumesc de aprecieri fetelor. A fost o munca frumoasa si interesanta decorarea acestei cutiute, nici eu nu stiam ce avea sa iasa. Cutia initiala era lucioasa, dar pentru ca avea inscrisuri pe ea ce trebuiau acoperite, am aplicat un carton texturat negru pe care am aplicat quilling si margelutele, apoi am lacuit totul. Acum astept cu nerabdare reactia celei pentru care a fost conceputa aceasta cutiuta.

  5. Superba cutia, Valy! Este foarte gingasa si culorile sunt excelent alese. Insasi cutia este o bijuterie nu doar continutul. :)Dar spune-ne si noua secretul: cu ce ai acoperit cutia?Prima bijuterie a Mariei este exact ce avem nevoie la o tinuta de vara. Imi place mult de tot.

Comentariile sunt închise.