EtnoArt Party

1901180_836204776460453_5458068046816880060_n

Copilul dumneavoastra isi doreste o petrecere surpriza? Fetita dvs. A crescut si isi doreste o petrecere secreta, doar cu cele mai bune prietene? Baietelul dumneavoastra isi doreste o petrecere tematica cu si despre eroul din basmul sau povestea preferată?

Respingeti ideea petrecerilor indigo si va doriti pentru copilul dumneavoastra o petrecere unica, irepetabila, originala? Petrecerile Poveștile iei va ofera originalitatea, confidentialitatea, exclusivitatea spatiului si a evenimentului aniversar, indeplinind fanteziile copilului dumneavoastra in materie de eroi, super eroi, jucarii, sânziene, zâne, prinți, regi, spiridusi ori alte personaje fantastice.

EtnoArt Party este Petrecerea creativa pentru copii, adolescenti si tineri in cadrul careia sarbatoritul impreuna cu invitatii participa la un Atelier de artă populară, in care vor realiza crafturile preferate, iar pe parcursul petrecerii vor avea parte de surprze si evenimente inedite.

De ce EtnoArt Party? Pentru ca distractia inseamna originalitate, creativitate si imaginatie! Ofera-i copilului tau, precum si prietenilor lui invitati, ocazia unica de a crea propria jucarie in Atelierul de Jucarii – un atelier de succes in cadrul petrecerilor EtnoArt Party propuse de Poveștile iei.

Maria Valentina Sava

Consilier pentru dezvoltare personală

 Pentru detalii și înscrieri la atelierele de artă populară pentru copii și petrecerile EtnoArt, vă rog să accesați: Poveștile iei