Unboxing DAVIDANDTHEA gift


De ceva vreme Instagramul și parenting-ul merg pentru mine mână în mână. Ca unelte, desigur, când e vorba de idei de produse noi pentru creșterea și îngrijirea bebelușei, gadgeturi pentru preadolescentul de acasă, cărți, activități pentru întreaga familie și alte idei inovative care ne fac viață mai frumoasă și mai ușoară. Practic, de pe telefon, poți face orice: citești știri, reviste și cărți, vizitezi muzee, galerii și magazine online, găsești rapid idei de meniu pentru o săptămâna întreagă și chiar participi la concursuri.

Așa s-a întamplat că am devenit câștigătorii giveaway-ului organizat de DAVIDANDTHEA Kids Concept Store pe Instagram. E musai să dați fallow pe Instagram și să vizitați magazinul online, cu un click rapid pe https://davidandthea.com și toate acestea, eventual, direct de pe telefon; pentru sunt aproape sigură că și la voi părinteala și tehnologia merg bine împreună.

Până m-am dezmeticit din bucuria și surpriza ce mă copleșiseră, coletul ajunsese la noi – în mai puțin de o zi – prin curier. Am deschis cu emoții și mare curiozitate pachetul, iar Flavia a și găsit de cuviință, ca de obicei cu delicatețe și în ritm propriu, să cunoască toate câte erau frumos ambalate în cutia cu pricina: jucaria de dentiție Gemma- Bear Dusty Mint, baveta Merle cu mâneci lungi, cele 10 cuburi natur din lemn, prosopul cu glugă Albert – Rabbit Dumbo Grey, scutecul multifuncțional din muselină Foggy Blue.

De departe cea mai de preț pentru bebelușa noastră a fost jucăria Lucy Keys – un mix perfect de culoare și textură reprezentând un mănunchi de chei confectionate din lemn de fag. O jucărie marca Liewood de care Flavia pur și simplu nu s-a mai despărțit.

Cum sunt peste măsură de încântată de calitatea și frumusețea produselor, dar mai ales de funcționalitatea fiecărui obiect așezat pentru noi în colet, mi-am propus să revin zilnic cu un nou articol pentru a vă descrie fiecare produs în parte. Până atunci, o să las imaginile să vă încânte, însă înainte de toate vă invit să cunoașteti povestea din spatele vitrinei pentru că oricât de mult ți-ar plăcea o surpriză, întotdeauna vrei să cunoști expeditorul: „Proiectele frumoase se nasc din cautari continue, nenumarate intrebari si pasiune multa. Exact asa a luat viata si proiectul nostru, davidandthea.com.

Proiectul nostru e, de fapt, povestea noastra, o poveste plina de dragoste, cautari, griji si incercari.

Totul a inceput acum cativa ani cand, dupa mai bine de 10 ani in care am trait in afara granitelor Romaniei, am decis sa ne intoarcem acasa si sa ii crestem pe micuti (David si Thea) alaturi de cei dragi.”