Clubul de Vacanță 2014


VARA ASTA BIBLIOCAMPIONII SE DISTREAZA LA BIBLIOTECA! 


Dragi copii si stimați părinți,

      In perioada 7 iulie – 15 august 2014, Clubul de vacanță al Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila isi va redeschide porțile spre bucuria părinților si incântarea copillor brăileni. Activitățile creative si recreative ale Clubului de vacanță se adresează copiilor cu vârste intre 4 si 18 ani. 
      Pe durata celor sase săptămâni de activități educativ-recreative, aveți posibilitatea să participați la cursuri de limbi străine, sedințe de sah, cursuri de dansuri moderne si populare, ateliere de pictură, handmade, cusături, quilling  si ceramică. 
      Atelierul Cărăbus va fii prezent, asa cum v-am obisnuit, in zilele de Luni ale fiecarei săptămâni in intervalul orar 11.00 – 13.00 pentru a vă aduce bucurie, distracție, voie bună prin creatiile handmade pe care le vom realiza impreună. 
    Ne propunem si in această vară, alături de voluntari inimosi si creativi, să vă incântăm cu proiecte noi prin care să ne dezvoltam imaginația, să ne sporim creativitatea, să ne imbunătățim indemânarea, să invățăm noi tehnici de crafting, dar mai ales să ne petrecem zilele de vacanță intr-un ambient plăcut si prietenos: la Biblioteca Judeteană „Panait Istrati” Brăila! 🙂 
Vă asteptăm cu drag!
Maria

P.S. Inscrierile au inceput! Pentru informatii si inscrieri va asteptam la Secţia pentru Copii.Ludoteca, la nr. de telefon 0239 611292 , pe facebook sau pe mail: sectiacopiibjbraila@gmail.com.       


Reclame