Creativitate, prietenie si distractie la BookLand


 

„BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja – nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

BookLand este, la origine, un concept unic in Romania: targuri urbane de carte in mall-uri; astfel cartile sunt aduse in locuri familiare si la indemana cititorilor in cele mai mari centre comerciale din Bucuresti si din tara.

BookLand este singurul targ de carte care a reusit coborarea cartii din turnul de fildes pentru a fi adusa in mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult sa isi petreaca timpul: in Mall-urile din orasele vizitate. 


 

CARAVANA BOOKLAND EDITIA A III A – 2013

Targul de carte BookLand – cea mai de amploare Caravana a Cartii – a ajuns la editia a III a. Anul acesta BookLand reitereaza initiativa culturala dedicata Cartii printr-un format ancorat in contemporan, care atrage prin modernitate, mobilitate si participare activa a cititorilor.

 

In periplul prin cele 19 orase s-au promovat timp de 10 luni o selectie optima de titluri de carte, muzica si film, din portofoliul celor peste 100 edituri reprezentate.

Conceptul Caravanei BookLand este unul inovator: ofera editurilor participante servicii integrate si invita cititorii la intalniri intr-un spatiu familiar si la indemana in cele mai mari centre comerciale din tara.

CARAVANA BOOKLAND IN BRAILA
Caravana BookLand s-a pregatit, la Braila,  sa lase mii de carti si alte accesorii culturale pe mana cititorilor la  Promenada Mall in perioada 28 Noiembrie – 2 Decembrie 2013 Anul acesta BookLand a revenit in forta cu o formula optimizata a targului; standurile au avut produsele oronate pe categorii si domenii de carte si nu pe edituri, usurand decizia clientilor: cititori, concumatori fideli de carte, colectionari, cei generosi – care ofera cartile cadou, lideri de opinie in domeniul cultural si jurnalisti. 
Cărăbus – Atelier de creație si Ludotecă a realizat si anul acesta, la invitația organizatorului BookLand, 4 zile de ateliere de creatie pentru copiii brăileni. Am creat felicitări de Mos Neculae (tehnica de lucru colaj textil), Cizmulite decorate pentru Mos Neculae (tehnica desen in carioca), Ingerasi din hârtie (origami), semne de carte (tehnica de lucru mixta – quilling si colaj), felicitari de Crăciun (quilling). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Despre Târg:

Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural: improvizatii, dinamism, concerte, dialoguri, dezbateri, muzica, dans, film.

 

Inovator si doborator de prejudecati, caravana a reusit coborarea cartii din turnul de fildes pentru a fi adusa in mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult sa isi petreaca timpul, invitand cititorii la intalniri intr-un spatiu familiar si la indemana. Conceptul Caravanei BookLand este unul innovator ce ofera editurilor participante servicii integrate, merchandising, vanzare de carte si promovare. Acestea incluzand logistica traseului, angajamente in mall-uri si/sau spatiile agreate, transport si asamblare mobilier, transport si merchandising carte, o echipa cool de vanzari si promovare media.

 

 

În cele 4 zile de ateliere creative la BookLand Targ Si Librarie Matei, Alex, Sara, Ada, Lauriana – împreună cu  alți copilaşi ce au dorit să creeze, sa isi faca noi prieteni si sa se distreze alături de Cărăbus – au realizat lucrări in diferite tehnici creative (colaj, origami, quilling)  pentru a întampina cu bucurie Sărbătorile de Iarnă. Mulţumim BookLand pentru invitaţie!

LIBRARIA ONLINE BOOK-LAND
Va invit sa accesați libraria online BookLand  www.book-land.ro – site-ul unei librarii online user friendly care se ambitioneaza sa intuiasca preferinte de lectura si sa le sustina prin oferte de nerefuzat.
sursa: BookLand
 


 

Reclame