Ramas bun Toamna, bun venit Iarna!       Materiale necesare: carton alb pentru crafting, materiale textile de diferite culori, adeziv (aracet scolar sau lipici), pensoane pentru aplicarea adezivului, sabloane pentru pasari.
      Cum am procedat: Din materiale textile am decupat forme pentru pasari (cu ajutorul sabloanelor), frunze si ramuri. Copiii au aplicat, prin lipire cu adeziv, formele decupate din materiale textile(ramuri, frunze, pasari) pe cartonul alb.
     

Elevii Clasei I A a scolii Gimnaziale „Vlaicu Vodă” au fost peste măsură de entuziasmați, veseli si jucăusi si au spus, pe rând, povesti inventate chiar de ei, au ascultat povesti lecturate din cartile cu basme, povesti si povestiri puse la dispozitie de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila, povesti ce au insoțit creatiile lor cu pasari.

     Multumim doamnei invățătoare Anisoara – Mihaela Bucățică si, de asemenea, intregului colectiv al Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, in special D-nei bibliotecar Mihaela Stanciu si D-nei bibliotecar Carmen Răileanu pentru sustinere, implicare, increderea acordată in realizarea acestui proiect pentru incurajarea lecturii si dezvoltarea creativitatii copiilor brăileni.
   Atelierul „Rămas bun Toamna, bun venit Iarna!” a imbinat lectura de povesti si crearea de lucrari cu materiale textile (tehnica de lucru – colaj) si se alătură seriei de ateliere de lectură si creație a Proiectului educațional „Carte românească pentru copii” desfasurat – in perioada 1 octombrie – 15 decembrie 2013 – sub deviza „Citeste si creează!”
Anunțuri