Ghetutele lui Mos Nicolae


      Materiale necesare: ghetute confectionate manual, acrilice, sablon – fulg de nea, pensoane.
    Cum am procedat? Copiii au pe pictat ghetutele lui Mos Nicolae (cu ajutorul  sabloanelor), in acrilice, fulgi de diferite culori. Dupa uscarea completa, cu ajutorul pistolului de lipit la cald cu silicon, am accesorizat ghetutele cu nasturi colorati. Prescolarii Gradinitei Liceului cu Program Sportiv Braila, indrumati de doamnele educatoare Prof. Inv. Elena Bucovala si Dna Prof. Inv.Georgiana David, au fost incantati de atelierul de pictura pe materiale textile, dar mai ales au fost bucurosi ca Mos Nicolae sa le aduca daruri in ghetutele accesorizate de manutele lor indemanatice.

   Multumim doamnelor educatoare  si, de asemenea, intregului colectiv al Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, in special D-nei bibliotecar Mihaela Stanciu si D-nei bibliotecar Carmen Răileanu pentru sustinere, implicare, increderea acordată in realizarea acestui proiect pentru incurajarea lecturii si dezvoltarea creativitatii copiilor brăileni.
   Atelierul „Ghetutele lui Mos Nicolae” a imbinat lectura de povesti si crearea de lucrari cu materiale textile (tehnica de lucru – colaj) si se alătură seriei de ateliere de lectură si creație a Proiectului educațional „Carte românească pentru copii” desfasurat – in perioada 1 octombrie – 15 decembrie 2013 – sub deviza „Citeste si creează!”
Anunțuri