Cosulețul Zânei Toamna


  

    Materiale necesare: carton si frunze si flori divers colorate , perforatoare deco – floare si frunză, adeviz (aracet scolar sau lipici), panglică decorativă.
    Cum am procedat? Copiii Scolii Gimnaziale „Al. I. Cuza” au decorat cu frunze si flori cartonul color al cosului Zânei Toamna. La finalul atelierului, timp in care copiii au ascultat povesti lecturate din cărțile cu Povesti Românesti ale Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, Secția Ludotecă, elevii Clasei Pregătitoare au accesorizat creatiile cu panglică decorativă. 
     Copiii s-au bucurat de momentul lecturării de Povesti Românesti din cărțile imprumutate de la Secția de imprumut de carte pentru copii – Ludotecă a  Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila. Mulțumim D-nei Prof. Inv. Mirela Cireasă a Clasei Pregatitoare pentru implicarea si participarea activă in cadrul proiectului educațional „Carte românească pentru copii”.

   Atelierul de lectură si creație face parte din seria de ateliere a Proiectului educational „Carte românească pentru copii” sub deviza „Citeste si creează!” desfăsurat in perioada 1 octombrie – 15 decembrie 2013. Multumim, de asemenea, intregului colectiv al Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, in special D-nei bibliotecar Mihaela Stanciu si D-nei bibliotecar Carmen Răileanu pentru sustinere, implicare, increderea acordată in realizarea acestui proiect pentru incurajarea lecturii si dezvoltarea creativitatii  copiilor brăileni.
Va indemnam sa cititi povesti românesti si sa fiti creativi!
Cu drag, 
Maria
Reclame