Invitatie la concurs: Cizmulița Moșului ediția a II-aPentru ca Sărbatorile de Iarnă se apropie cu pasi repezi, Alina a dat startul celei de a doua editii a concursului Cizmulita Mosului, un concurs la care va invit sa participați cu incredere. Aveti posibilitatea să vă exersați indemânarea, să vă dezvoltați cretivitatea si să lăsați imaginația să vă conducă spre bucuria si placearea de a crea. Iată ce aveți de făcut:

„Rugămintea Moșului este să realizați o Coronița de Advent, din care să nu lipsească cele patru lumânări care trebuiesc aprinse câte una în fiecare din cele patru duminici dinaintea Crăciunului. Prima duminică, în acest an, va fi pe 01 decembrie. Puteți folosi ce materiale doriți și orice tehnică. Decorațiunea să fie special realizată pentru acest concurs. Dacă aveți blog, scrieți o postare despre decorațiune în care să menționați că participați la concursul nostru, precum și link către această postare; apoi adăugați linkul postării de pe blogul vostru în colecția de mai jos.
Dacă nu aveți blog, puteți să ne trimiteți, pe adresa de e-mail clubulmagic@gmail.como fotografie(sau mai multe) cu decorațiunea respectivă, alături de câteva cuvinte despre cum a fost realizată și o vom adăuga noi în concurs. Nu înscrieți linkuri din albume foto, de pe facebook sau alte site-uri. Ne trimiteți linkul către album și îl vom adăuga noi în postarea ce o vom realiza.
Perioada de participare este 11 noiembrie – 30 noiembrie (22:00).
Ne-am dori ca pe 01 decembrie să aprindem împreună prima lumânare din coroniță.

Mai multe detalii despre concurs, despre tema acestuia, despre condiții de participare si premii, veți afla urmând linkul: Clubul magic. In această ediție a concursului, Cărăbus – Atelier de creatie si Ludotecă din Brăila adaugă in Cizmulița Mosului – printre toate celelalte minunate premii ale concursului – un loc la un atelier de creatie pentru copii, astfel incât vă invit să participați, să vă faceți noi prieteni si să ne incântați cu indemânarea si bucuria voastră de a crea.
Vă doresc succes!
Cu drag,
Maria

Reclame