Sticle imbracate in sfoaraO activitate frumoasa, de vara, pe placul celor mici este imbracarea unei sticle in sfoara de canepa.  Aceasta activitate presupune nu doar rabdare, atentie si concentrare, dar exerseaza totodata si coordonarea mana-ochi a celor mici. Dupa imbracare sticlei in sfoara, copiii sunt  invitati sa faca fata inca unei provocari creative – aceea de a decora stacla imbracata in sfoara cu flori din fetru, minipompoane si panglici colorate. 

Materiale necesare: sticla, sfoara de canepa (copiii au prefeart si amestecuri cu sfoara de bumbac si pna sau mohair), pistol de lipit la cald cu silicon, aracet, flori de fetru, minipompoane si foaie de fetru (pentru realizarea frunzelor), panglica colorata si margele.
Cum procedam: Se imbraca sticla in sfoara punctand din loc in loc cu silicon (pentru fixarea firelor de sfoara pe sticla). Dupa acoperirea intregii suprafete in sfoara, fiecare copil a decorat sticla cu flori si frunze din fetru si margele. Pentru ca proiectele sa fie complete, am decorat capacele recipientelor din sticla cu panglica roz, o floare si cateva firisoare de fetru de culoare verde. Un mini-pompon (sau mai multe) a/au adus un plus de frumusete sticlelor imbracate in sfoara de canepa.
Spor la creat!
Maria
Anunțuri