Scoala de vara – atelier de pictura "Anotimpul Toamna"Astăzi am avut o altă activitate incântătoare: Atelier de pictura pe discuri de vinil cu Dna. Prof. Elisabeta Volcu – profesor al Liceului de Arte „H. Darclee”. Copiii participanți la Scoala de Vară „Cărăbus” au descoperit discurile de vinil – „strămosii cd-urilor de astăzi” (le-au numit cei mici).
Indrumați de zâmbetele blânde si luminoase ale doamnei profesor, copiii au realizat o micuță expozitie de lucrări decorative pe tema „Primavara”.

In zilele următoare, copiii vor parcurge impreună – utilizand tehnica pictării cu culori acrilice pe discuri de vinil – toate anotimpurile anului pentru ca la sfarsitul acestei săptamani creative sa vernisăm expozitia de lucrări decorative cu tema „Anotimpuri”.

Vă invităm să vă alaturați acestui Atelier de Pictura pe discuri de vinil „Anotimpuri” care va continua si in zilele urmatoare la Atelier Cărăbus, intre orele 11:00 si 13:00. Prețul acestui atelier este de 15 lei; toate materialele sunt incluse. 

Va asteptăm cu drag!
Coord. prof. Elisabeta Volcu
Coord. atelier Maria Valentina Blănaru
Pentru detalii si rezervari, tel: 0751 535 596

Reclame