Caracatițe amuzante – un craft difuzat pe TVR2


Pentru emisiunea „In curtea bunicilor”, emisiune ce se va difuza incepand de maine 28 aprilie, orele 10:00 am realizat in cadrul Atelierului de creatie pentru copii si Ludotecii „Carabus” un craft interesant pentru cei mici – Caracatițe amuzante!  

In cea de a doua zi de filmari (despre prima puteti citi aici) pentru emisiunea „In curtea bunicilor” copiii: Ioana, Alexia, Maria, Cezara si Matei au creat in cadrul ludotecii „Cărăbus” micute jucarii din materiale reciclabile, mai exact au realizat caracatițe amuzante din butelii din plastic (maniera de lucru, aici)
Astfel am descoperit micuților pasii de lucru pentru ca un simplu pet sa devina o jucarie, un lucru uzat si nefolositor sa se transforme intr-o decoratiune si am invatat, totodata, despre cei 3R: a recila, a refolosi si a reduce, toate acestea incadrandu-se motto-ului Atelierului de creatie si a Ludotecii „Cărăbus”: Ne jucăm si invățăm! (intreaga poveste aici)

Alexia, Cezara, Maria, Ioana, Matei
 impreuna cu realizatoarea tv. d-na Liliana Cazacu
Multumim echipei TVR2, realizatoarei emisiunii „In curtea bunicilor” D-nei. Liliana Cazacu, copiilor participanti: Cezara, Ioana, Alexia, Maria R. si lui Matei.
In emisiunea „In curtea bunicilor” –  difuzata pe TVR2 incepand de maine 28 aprilie, orele 10 (episodul pilot) si in data de 05 mai orele 10:10 – Bunicul şi Bunica au răspuns la orice întrebare pusă de nepoţii lor, dar şi de voi, copiii de pretutindeni. Împreună cu vecina lor, Madame Geamantan, veţi călători în cele mai surprinzătoare locuri. Joaca este metoda cea mai bună de a învaţa cum se fac lucrurile. 
Va dorim vizionare placuta!

P.S. Pentru copiii participanti la filmarile TVR2 din Atelierul de creatie pentru copii si Ludoteca „Cărăbus” pentru emisiunea „In curtea bunicilor” vom reveni cu detaliile zilei si a orei de difuzare. 

Anunțuri