Atenție, se creează!


Pasiunea pentru jucarii handmade a Atelierului Cărăbus a trecut dincolo de display-ul computerului si a incantat si emotionat deopotriva pe realizatoarea emisiunii „In curtea bunicilor” de la TVR2 d-na Liliana Cazacu. 
Astfel, jucariile handmade ale Atelierului de Creatie si Ludotecii Cărăbus au prins viata si sub lumina reflectoarelor impartasind copiilor telespectatori cum se confectioneaza o jucarie – de la desen si tipar, pana la croit si personalizare pentru a deveni o jucarie unica, originala prin maniera de realizare si accesorizare cu elemente decorative diverse. 
Si pentru ca imaginile sunt, de cele mai multe ori mai graitoare decat cuvintele, povestind despre emotii, despre a crea, despre sentimente si ganduri, va invitam sa bucurati alaturi de noi de cateva imagini din timpul filamarilor pentru emisiunea „In curtea bunicilor” o emisiune ce se va difuza in curand pe TVR2!

Multumim echipei TVR2, realizatoarei emisiunii „In curtea bunicilor” D-nei. Liliana Cazacu si copiilor participanti: Oana, Maria, Andra si Edi.

In emisiunea „In curtea bunicilor” –  difuzata pe TVR2 incepand de maine 28 aprilie, orele 10 (episodul pilot) si in data de 05 mai orele 10:10 – Bunicul şi Bunica au răspuns la orice întrebare pusă de nepoţii lor, dar şi de voi, copiii de pretutindeni. Împreună cu vecina lor, Madame Geamantan, veţi călători în cele mai surprinzătoare locuri. Joaca este metoda cea mai bună de a învaţa cum se fac lucrurile. 
Va dorim vizionare placuta!

P.S. Pentru copiii participanti la filmarile TVR2 din Atelierul de creatie pentru copii si Ludoteca „Cărăbus” pentru emisiunea „In curtea bunicilor” vom reveni cu detaliile zilei si a orei de difuzare. 
Reclame