Cosulet de Paste – lucru manual cu hartie colorata si cartonMateriale necesare: cosulet din carton presat, carton color, hartie pentru scrapbooking, ou din plastic, acrilice, penson, adeziv (acacet scolar sau lipici), bete pentru frigarui (se pot utiliza si scobitori), fasii de hartie color (hartie quilling), iarba artificiala colorata, hartie creponata, foarfece, carioca, mini-pompon colorat, pistol de lipit la cald.
Cum procedam: 
Pentru realizarea oualelor decorative:
Oul din plastic il pictam in acrilice cu ajuorul unui penson. Oul poate fi pictat intr-o singura culoare sau decorativ in mai multe culori dupa preferinta celui mic. Pentru realizarea oului din hartia pentru scrapbooking desenam si decupam mai multe oua si le suprapunem prin lipire (doua acte doua), iar apoi in forma de X pentru a obtine un efect 3D. Lipim cu ajutorul pistolului de lipit fiecare ou decorativ pe cate un betisor din lemn. La capatul superior al betisorului atasam cate o funda realizata din fasii de hartie quilling.
Pentru realizarea cosuletului de Paste:
Decoram cosuletul din carton presat cu fasii de hartie creponata divers colorata. In interiorul Cosuletului de Paste asezam oualele decorative si iarba artificiala. Cosuletul de Paste astfel confectionat este gata sa decoreze masa de Paste.

Spor la creat!
Paste Fericit!
Reclame