Coronița prințesei


Materiale necesare: carton duplex, creion, foafece, acuarela, penson, flori cu glitter (autocolante), planse de colorat printese (dupa dorinta puteti utiliza si plansele de desenat zane si sirene).
Cum procedam: desenam in creion pe cartonul duplex coronita (de dimensiunile si in forma dorita de copil). Este necesar sa masuram circumferinta capusorului copilului pentru a da dimensiuni exacte coronitei. 
Pictam in acuarela coronita dupa dorinta si imaginatie. Plansele cu printese se pot colora in scuarela, carioca sau creioane colorate. Copiii prefera de asemenea pixurile cu gel cu glitter pentru detalii; acestea ofera o lumina aparte detaliilor de pe coronita cu printese, zane sau sirene.
Pentru inchiderea coronitei putem utiliza patru moduri de inchidere

  • prin lipire cu adeziv (aracet scolar sau lipici), 
  • utilizand capsatorul (unealta de birou), 
  • perforatorul si doua panglici colorata (perforam fiecare capat al coronitei; legam cate o panglica la fiecare capat perforat; inchidem coronita prin legarea panglicilor cu o funda) sau 
  • prin crearea de fante  cu ajutorul foarfecelui (la fiecare capat al coronitei se cresteaza cu foarfecele partea superioara a uni capat si partea inferioara aceluilalt capat; coronita se inchide prin intrepatrunderea fantelor astfel realizate.
Spor la creat coronite pentru micute printese!
Reclame