Art Party – petrecere creativa pentru copiiCopilul dumneavoastra isi doreste o petrecere surpriza? Fetita dvs. A crescut si isi doreste o petrecere secreta, doar cu cele mai bune prietene? Baietelul dumneavoastra isi doreste o petrecere tematica cu si despre eroul preferat? 
Respingeti ideea petrecerilor indigo si va doriti pentru copilul dumneavoastra o petrecere unica, irepetabila, originala? Petrecerile Carabus  va ofera originalitatea, confidentialitatea, exclusivitatea spatiului si a evenimentului aniversar, indeplinind fanteziile copilului dumneavoastra in materie de eroi, super eroi, jucarii, printese, inorogi, zane, sirene, regi, pirati, spiridusi ori alte personaje fantastice.
Art Party este Petrecere creativa pentru copii, adolescenti si tineri in cadrul careia sarbatoritul impreuna cu invitatii participa la un Atelier de creatie, in care vor realiza crafturile preferate, iar pe parcursul petrecerii au parte de surprze si evenimente inedite.
De ce Art Party? Pentru ca distractia inseamna creativitate si imaginatie! Ofera-i copilului tau, precum si prietenilor lui invitati, ocazia unica de a crea propria jucarie in Atelierul de Jucarii – un atelier de succes in cadrul petrecerilor Art Party propuse de Carabus.


Reclame