Caracatite – craft cu materiale reciclabileMateriale necesare: butelie din plastic, acrilice, penson, glitter, panglica sintetica (de la ambalaje de flori), ochisori mobili, flori din fetru si mini-pompoane, foarfece, pistol de lipit la cald sau aracet.

Cum procedam: decupam partea inferioara a buteliei din plastic. Decupam butelier pe lungimea ei in opt parti egale (pentru a obtine cele opt brate ale caracatitei). Pictam in acrilice bratele si capul caracatitei dupa bunul plac si imaginatie. Presaram glitter cat timp acrilicele sunt inca umede. Dupa uscarea completa, lipim cu ajutorul pistolului de lipit la cald cu silicon: ochisorii mobili, florile de fetru si minipompoane. Legam o funda din panglica sintetica in jurul capacului buteliei.
Acest craft este o modalitate minunata de refolosi peturile din plastic, flori decorative ramase de la alte obiecte, panglici utilizate la buchetele de flori de primavara. De asemenea puteti refolosi: nasturi, margele, paiete, strasuri, embleme etc. si orice alte elemente decorative de la obiecte si accesorii uzate. 
Spor la creat!
Reclame