Iepuras – felicitare de primavara



Materiale necesare: carton color, sablon – iepuras (daca nu dispuneti de unul utilizati o plansa de desenat iepure sau desenati liber un iepuras si decupati), hartie creponata color, adeziv (aracet scolar salipici).
Cum procedam: Pentru a confectiona o felicitare pliem cartonul color pentru a forma doua coperti. Pe prima coperta desenam si decupam forma unui iepuras. In interiorul felicitarii desenam conturul iepurasului. Umplem forma iepurasului (cea din interiorul felicitarii) cu hartie creponata utilizand tehnica de lucru creativa: rupere si mototolire. Prin ruperea unor bucati mici de hartie creponata si mototolirea lor, obtinem ghemotoace de hartie creponata. Lipim ghemotoacele una langa alta pana obtinem forma completa a iepurasului.  Pentru ochi, botic si codita putem utiliza hartie creponata divers colorata. Dupa uscarea completa a adezivului, felicitarea este gata.

Cand vom inchide felicitarea forma iepurasului confectionat in interiorul felicitarii va decora totodata si prima coperta a felicitarii. 
Va dorim o Primavara frumoasa!