Căsute pentru păsări – pictură cu acrilice si sabloane de silicon


Materiale necesare: casuta pentru pasari, acrilice, sabloane autoadezive din silicon de la CreaShop Hobby and Crafts (sabloane cu fluturi si flori) si pensoane.
Cum procedam: Lipim sabloanele cu fluturi si flori pe portiunile ce urmeaza sa le pictam. Sabloanele autoadezive sunt delicate, insa foarte usor de manuit de catre copii si prezinta totodata avantajul de a nu aluneca in timpul pictarii suportului de lucru, in cazul nostru a casutei pentru pasari.
Cu ajutorul pensoanelor si a acrilicelor in culorile preferate si in amestecuri ale acestora, intindem culorile peste portiunile fiecarui sablon. Indepartam sablonul cu atentie pentru ca vopseaua sa nu se intinda si lasam sa se usuce. Dupa uscarea completa a portiunii pictate continuam sa pictam casuta pentru pasari imaginand modele diverse. Culorile alese, amestecurile de culori, aranjarea sabloanelor pe suportul de lucru, alegerea de a utiliza sau nu glitter pentru decorare  – fiecare alege facuta a condus  catre a crea o casuta decorativa originala, unica si mai ales apreciata de cei dragi. Felicitari lui E. pentru rabdare, indemanare si inspiratie! 🙂
Va dorim o primavara frumoasa!
Reclame