Cosulet de primavaraMateriale necesare: carton color, creion, rigla, foarfece, adeziv (aracet scolar sau lipici), fasii de hartie quilling si ac de quilling, hartie color (verde) pentru realizarea frunzelor si perforator deco pentru margine.

Cum procedam:
 trasam (in creion) pe cartonul color un patrat cu 3 linii si 3 coloane. Cu ajutorul perforatorului deco pentru margini decoram patratul din carton. Pliem pe toate lungimile desenate in creion (linii si coloane). Decupam cu ajutorul foarfecelui la marginile a doua laturi opuse ale patratului numai pe distanta a unui singul patratel (din cele trei patrate a unei linii decupam numai lungimile a doua laturi opuse; astfel laturile patratului din centru cosuletului ramane nedecupat). Suprapunem laturile libere doua cate doua si lipim. Dintr-o fasie lata de carton realizam toarta cosuletului pe care o decoram pe cele doua laturi cu ajutorul perforatorului deco.
Decoram cosul cu flori si frunze din hartie realizate in tehnica quilling. Florile quilling pot fi realizate intr-o multitudine de culori, din fasii de hartie quilling franjurate si rulate cu ajutorul acului de quilling. Lipim florile realizate in tehnica rularii hartiei pe laturile cosuletului. Aplicam pe toartă o funda din hartie colorata si cosuletul din carton este gata decorat pentru a fi daruit. Ioana a daruit acest frumos si delicat cos mamei sale! 🙂
Spor la creat!
Reclame