Casuțe pentru pasari – pictura cu sablon


Ioana
Materiale necesare: casuta pentru pasari, acrilice, sabloane autoadezive din silicon de la CreaShop Hobby and Crafts (sabloane cu fluturi si flori) si pensoane.

Antonia
Cum procedam: Lipim sabloanele cu fluturi si flori pe portiunile ce urmeaza sa le pictam. Sabloanele autoadezive sunt delicate, insa foarte usor de manuit de catre copii si prezinta totodata avantajul de a nu aluneca in timpul pictarii suportului de lucru, in cazul nostru a casutei pentru pasari.

Maria si Maria
Cu ajutorul pensoanelor si a acrilicelor in culorile preferate si in amestecuri ale acestora, intindem culorile peste portiunile perforate din fiecare sablon. Indepartam sablonul cu atentie pentru ca vopseaua sa nu se intinda. Dupa uscarea completa a portiunii pictate cu sablon continuam sa pictam casuta pentru pasari dupa dorinta si imaginatie! Fiecare micuta creatoare si-a personalizat casuta pentru pasri, prin pictura cu sabloane flururi si flori. Culorile si amestecurile de culori, aranjamentul sabloanelor, numarul si densitatea acestora pe suportul de lucru, alegerea de a utiliza sau nu glitter pudra pentru decorare  – fiecare alege facuta a condus  catre a avea fiecare o casuta originala, unica si mai ales incantatoare. Felicitari copiilor Ioana, Maria, Antonia si Maria! 🙂
Va dorim o primavara frumoasa!
Reclame