Casute pentru pasari – crafturi de primavara pentru cei mici


Clara
Ingrid
Daria
Materiale necesare: casuta pentru pasari (din lemn grunduit in prealabil), acrilice, sabloane autoadezive din silicon de la CreaShop Hobby and Crafts (sabloane cu fluturi si flori) si pensoane, pistolul de lipit la cald cu silicon, ghinde si conuri de pin.
Cum procedam: Aplicam sabloanele autoadezive din silicom – modele cu fluturi si flori pe portiunile ce urmeaza sa le pictam de pe suportul de lucru (casuta pentru pasari). Sabloanele autoadezive sunt delicate, insa foarte usor de manuit de catre copii si prezinta totodata avantajul de a nu aluneca in timpul pictarii suportului de lucru, in cazul nostru a casutei pentru pasari.


Cu ajutorul pensoanelor si a acrilicelor in culorile preferate si in amestecuri ale acestora, intindem culorile peste portiunile perforate din fiecare sablon. Indepartam sablonul cu atentie pentru ca vopseaua sa nu se intinda. Dupa uscarea completa a portiunii pictate cu sablon continuam sa pictam casuta pentru pasari dupa dorinta si imaginatie! Fiecare micuta creatoare si-a personalizat casuta pentru pasri, prin pictura cu sabloane flururi si flori. 
Alegerea culorilor si a amestecurilor de culori, al aranjamentul sabloanelor, al numarul si a densitatii acestora pe suportul de lucru, alegerea de a utiliza sau nu glitter pudra, ghinde si/sau conuri de pin pentru decorarea casutelor a condus catre a avea fiecare o casuta originala, unica si mai ales incantatoare. Felicitari copiilor Clara, Ingrid si Daria 🙂
Va dorim o primavara frumoasa!
Reclame

2 gânduri despre “Casute pentru pasari – crafturi de primavara pentru cei mici

  1. Multumim pentru aprecieri! Eu zic sa incercam si sa vedem ce iese! Facem o provocare/sezatoare creativa virtuala! Ce crezi? 🙂 Revin cand e gata casuta si iti dau de stire! 🙂

Comentariile sunt închise.