Trăistuțe handmade


Daca ai nevoie de un accesoriu nou, in Atelierul Carabus vei gasi nu doar materialele necesare, dar si ambientul care sa se indemne la a fi creativa! Primavara ne indeamna la a crea si purta accesorii primavaratice fie ca sunt create cu scopul de a colectiona bijuteriile prefearate, ori piese micute de la jocul prefearat.  Ori poate doresti sa creezi pentru a darui celei mai bune prietene! Si pentru ca imaginile sunt mai graitoare, uneori decat cuvintele, te invit sa admiti noul accesoriu creat in Atelierul Cărăbus: o traistuță handmade!
Insiram mărgele multicolore

Aplicam flori de fetru

Accesorizam florile cu margeluțe
Vino si creeaza-ti propria traistuță decorand-o in culorile prefearate de tine! Margele? Flori textile, din piele naturala sau fetru? Alegerea este a ta! 

Beneficiile activitatilor creative desfasurate in cadrul unui Atelier de Decoratiuni sunt urmatoarele:
  • DEZVOLTA: Creativitatea, perseverenta, concentrarea, dexteritatea.
  • INVATA COPILUL: Gratificarea intârziată, planificarea activitatii;
  • INCURAJEAZA: Interactiunea sociala, terminarea/finalizarea proiectului, impartasirea ideilor.
  • IMBUNĂTĂȚESTE: Imaginea de sine, cultivarea valorilor pozitive si a gustului pentru frumos.
  • PERMITE:  Responsabilizarea si consolidarea relatiilor din comunitate intr-un cadru relaxant si pozitiv; Valorificarea potențialului creativ atat pentru copii, cat si pentru adulti (tineri, parinti, educatori etc.); Gasirea unor soluții alternative si participative pentru organizarea si gestionarea timpului liber.

Spor la creat! Spor la decorat!
Reclame