Inorogul fermecat


Am avut parte, zilele trecute, de o surpriză minunată! In timp ce Ingrid si Alexia – micuțele partcipante la Atelierul de jucarii – confecționau jucăriile alese de ele – pisică si căluț – si căutam de zor cât mai multe, mai frumoase si inedite materiale de prin atelier cu care să isi decoreze creațiile, Alexia ceru pentru căluțul sau aripi. 🙂
De aici a mai fost un singur pas si căluțul s-a tranformat, ca prin farmec, intr-un inorog minunat! Căluțul si-a primit cornul, aripile si coama din piele naturaa alba, accesorizat cu ochisori mobili si mini-pompoane albe si rosii. 
Pisica lui Ingrid a fost accesorizata si ea cu flori din fetru, panglica colorata si ochisori mobili in culorile preferate de micuta creatoare. Cum Atelierul acesta a fost unul magic, pisica si-a facut dintr-un cățel cel mai bun prieten al său. 🙂
Sunt fascinata de imaginatia, de creativitatea si vointa copiilor de a-si transforma visele in realitate! Important este sa credem in visele lor si sa-i ajutam sa le contureze in micute creatii care sa le imbogateasca mintea si sufletul.  Povestile prind viata daca credem in puterea imaginatiei, in bucuria copilariei, in puritatea si frumusetea viselor de copil! 
Iata imaginile din atelierul in care ne-am jucat si am invațat cum sa transformam joaca in magie si căluții in inorogi :

 Credeti in visele si povestile copilariei!
 Cu drag, Maria

Anunțuri