Martisor fluture


     Materiale necesare: paspartu rosu (din catifea), lipici, pixuri cu gel cu scilipici, fluture din hartie (il puteti obtine prin perforarea unui cartion color cu perforatorul deco sau prin desenarea libera si decuparea desenului). 
Daca desenati si decupati fluturele il puteti colora in creioane colorate, carioca sau il puteti picta in acuarela. De asemenea, daca folositi perforatorul deco va invit sa utilizati hartie colorata din reviste (imagini cu flori, cer, soare, etc. tot ceea ce va inspira Primavara) sau carton de la pungile de cadouri uzate sau orice hartie imprimata care o puteti refolosi (inclusiv de la felicitarile de iarna pe care nu doriti sa le pastrati). Primavara este un moment bun pentru a incepe sa reciclati materiale din sezonul trecut. Va invit astfel sa nu uitati de cei 3R – reciclam, reducem, refolosim.
    Cum procedam: Cu ajutorul perforatorului deco realizam un fluture din hartie (Mara a realizat acest fluture prin perforarea unui carton de culoare turquoise ramas de la un proiect din sedintele creative din iarna trecuta). Pentru a personaliza fluturele a desenat motive decrative cu ajutorul pixurilor cu gel cu scilipici colorat.
  Mara este o micuta creatoare de martisoare care a invatat in Atelierul Carabus nu doar sa confectioneze un martisor fluture, dar si cum sa reduca, refoloseasca, recicleze materiale din hartie pentru a realiza un proiect nou. Impreuna cu Mara va dorim spor la creat! 

Mara
Sa aveti o primavara frumoasa!
Reclame