Vitrina cu bunătăți – Modelaj cu plastilina


   Modelajul cu plastilina divers colorata este una dintre cele mai placute activitati ale copiilor. In joaca, copilul modeleaza elemente familiare din mediul inconjurator sau elementele preferate la un moment dat. Printre acestea se regasesc deseori si dulciurile. Fie ele de casa, cumparate din vitrina unei cofetarii,  sau patiserii, bunatatile colorate aduc bucurie copiilor prin gustul, aromele si culorile lor imbietoare. Micuta M. a reusit sa creeeze in Atelierul de modelaj o fantastica vitrina cu delicioase dulciuri inchipuite din plastilina! 
   Va invitam sa incercati si dumneavoastra sa modelati dulciuri imbietoare si nu uitati sa conversati intodeauna asupra culorilor, aromelor, formelor si ingredientelor. Incercati sa compuneti, imaginar, retete delicioase si provocati-va imaginatia sa alature diverse arome discutand totodata despre culori principale, secundare si complementare. 
   Pentru copiii de varsta anteprescolara, modelarea plastilinei ii poate ajuta sa retina mai bine culorile, iar uneori o forma cunoscuta, familiara ii poate ajuta sa memoreze culoare prin asocierea cu o figurina modelata din plastilina. incercati si veti fi surprinsi cum din cateva elemente micute modelate din plastilina viu colorata se pot naste adevarate povesti! Imaginatia este limita! Noi ne-am incercat imaginatia compunand povesti cu rețete, arome si ingrediente delicioase! Voi?
Cu drag, Maria
Spor la modelat!
Reclame

Un gând despre „Vitrina cu bunătăți – Modelaj cu plastilina

Comentariile sunt închise