Rama foto – model decorativ de iarna


  Materiale necesare: elemente decorative obtinute prin perforarea hartiei color cu perforatoarele deco (brad, fulg de mea, iepure), creioane colorate, carton color roz format A4, foarfeca, adeziv (lipici sau aracet scolar).
    Cum procedam: Cartonul colorat il pliem in jumatate rezultand doua dreptunghiuri mari format A5. Pe unul din dreptunghiuri desenam un dreptunghi mai mic (ca un ecran) si decupam dupa contur. Impaturim cartonul astfel decupat si lipim doua din cele 3 laturile ramase libere, lasand doar o latura nelipita ca fanta pentru fotografie. Prin aceasta fanta (marginea nelipita) vom introduce fotografia in rama foto. 
    In cazul in care nu aveti la indemana perforatoare deco puteti decupa din reviste elemente decorative care va sunt pe plac. De asemenea, aveti posibilitatea sa decupati elemente cu personajele preferate dintre plansele de colorat sau planse de desenat puse la dispozitie pe blogul atelierului la categoriile planse de colorat sau planse de desenat. Personajele alese le coloram, dupa printare, in creioane colorate/carioca sau chiar le puteti picta, iar dupa decuparea acestora, lei puteti lipi pe rama confectionata in prealabil. 

    Rama foto odata ce va fi impodobita cu fotografia dorita este gata sa devina un frumos dar pentru parinti, bunici, educatori sau prieteni.

Spor la creat! 

Anunțuri

2 gânduri despre „Rama foto – model decorativ de iarna

Comentariile sunt închise