Suport de creioane – craft pentru copii


  

Materiale necesare: trei tuburi din carton (de la prosoapele de hartie), hartie glace autocolanta color  -alba, rosie, albastra si galbena, planse de colorat (printese, zane si sirene), adeziv (lipici de crafting sau aracet scolar), elemente decorative perforate – funse si flori obtinute prin perforarea cu perforatoarele deco floare si frunza, foarfece, un cd uzat sau un disc de protectie pentru cd-uri.

 Cum se procedeaza
1.  Coloram in carioca, creioane colorate  sau pictam plansele de clorat si decupam de pe plansa de colorat sirenele, zanele sau printesele dorite. 
2. Tuburile de hartie (pe care le taiem in prealabil la dimensiunile dorite de noi, dar este de preferat ca acestea sa fie de inaltimi diferite) le infasuram in hartie glace colorata autoadeziva. Rulam hartia in jurul tubului de carton, indoim in interior marginile superioare si lipim bine (prin presare) toate marginile. Decoram tuburile cu flori si frunze perforate dupa dorinta. Aceste elemente le putem perfora din hartie divers colorata. Daca nu aveti la indemana perforatoare, atunci decupati din reviste elementele preferate – flori, frunze, stele si orice alt element decorativ care va incanta. 
3. Cu ajutorul cd-ului trasam un cerc de dimensiunea acestuia pe hartia glace alba autocolanta. Decupam cercul si lipim pe cd-ul uzat obtinand astfel o baza solida pentru suportul de creioane ce urmeaza sa-l realizam.

balerina

4. Lipim marginile inferioare ale tuburilor de carton decorate suportul realizat din cd (cu aracet scolar sau cu ajutrul pistolului de lipit alb. Pe tuburile astel lipite si decorate decoram (prin lipire) cu sirenele, zanele si printesele colorate sau pictate in prealabil. Dupa uscarea completa suportul de creioane poate fi folosit si cu siguranta ca va decora biroul oricarei fetite.

Spor la creat!

Reclame

3 gânduri despre „Suport de creioane – craft pentru copii

  1. Foarte frumoasă activitatea! Bravo copii! Data viitoare să încercați să pictați tuburile cu acrilice, rezultatul va fi la fel de atrăgător!

Comentariile sunt închise