Bijuterii handmade – coliere si bratari din piele naturala


Delia – micuta designer de bijuterii handmade
  Pentru realizarea bijuteriilor din piele naturala au fost necesare urmatoarele materiale: bucati din piele naturala de diferite culori si texturi, simple ori cu imprimeuri diverse, foarfece, carton (pentru realizarea sabloanelor), pistolul de lipit la cald.


     Cum am procedat?

Pasul 1. Am realizat sabloane din carton in diferite forme obtinute prin perforare cu perforatorul deco (fluturele) sau prin desenare si decupare (frunze si flori de diferite marimi si modele).Delia – micuta creatoare de bijuterii handmade a dorit sa utilizeze si cateva dintre sabloanele deja existente in Atelierul Cărăbus.
Pasul 2. Delia au suprapus sabloanele din carton pe bucatile de piele colorata si a trasat in carioca conturul sablonului.
Pasul 3. Am decupat impreuna (unele bucati de piele au fost mai dure si au necesitat un efort mai mare la decupare) imaginea transferata dupa sablon.
Pasul 4. Delia si-a imaginat propriile modele de bijuterii (coliere si bratari) asezand elementele decupate dupa propriul design, dand dovada de imaginatie si creativitate in realizarea bijuteriilor handmade.
Pasul 5. Am aplicat prin taiere si/sau lipire cu pistolul de lipit la cald florile, frunzele si fluturii obtinuti prin decupare pe snururile colierelor si a bratarilor din piele naturala. Delia a dovedit indemanare si multa bucurie inconfectionarea bijuteriilor.
Pasul 6. Dupa uscarea siliconului si fixarea deplina a elementelor decorative am probat bijuteriile admirand fiecare piesa in parte.
Va invitam si pe dumneavoastra sa va incantati cu bijuteriile handmade, realizate din piele naturala, confectionate de manutele dibace ale Deliei in Atelierul Cărăbus:

Cu drag, Maria
Reclame