Trandafir crosetat


Trandafirul crosetat este unul dintre accesoriile usor de purtat si asortat (daca este lucrat in diferite culori). Trandafirul crosetat poate infrumuseta un pulovar sau o rochie crosetata, un cardigan, o geanta, poate impodobi un fular sau esarfa crosetata sau poate deveni un accesoriu pentru păr (il putem fixa pe o agrafa si prinde o coafura lejera, de zi). 
Trandafirul crosetat se lucreaza cu o croseta de 2,5 mm (C2). Pentru realizarea trandafirului crosetat avem nevoie de un ghem de mohair de 25 de gr. sau PNA. Dupa finalizarea proiectului se poate fixa un sistem de prindere tip brosa pentru a fi mai usor de mutat de la o imbracaminte la alta etc.
Pentru instructiunile de lucru va recomandam sa studiati cartea „Invățați sa crosetați” a lui Sue Whiting, o carte ce prezinta in detaliu pasii de lucru insotiti de imagini care sustin proiectele expuse. Cartea va ajuta sa sa descoperiti idei si modele de lucru si sa va insusiti tehnici de lucru: picouri, nodurile lui Solomon, tehnica mileului, broderie pe materiale crosetate sunt doar cateva dintre titlurile cu care autoarea ne indeamna sa descoperim cum se lucreaza cu materiale crosetate.
Spor la creat!
Reclame