Felicitare de iarnă


Felicitarile de iarna decorate cu motive festive: brazi impodobiti, globuri, fulgi de nea, oameni de zapada, clopotei, crengute de brad etc. pot fi oferite cu orice ocazie, chiar si dupa ce Sarbatorile de Iarna s-au incheiat. Albert, cel mai fidel micuț creator al Atelierului Cărăbus a realizat, in cadrul Atelierului de Felicitari, un card festiv cu motive iernatice: fulgi de zapada, iepurasi albi ca neaua si bradutul cu stea aurie. Felicitari Albert!

Materiale necesare: carton color format A5, hartie alba, perforator deco – fulg de nea si iepuras, adeziv (lipici sau aracet scolar), ambalaj auriu (de la o bomboana de ciocolata) si creion.
Cum se procedeaza: Pliem cartonul color format A5 pentru a obtine felicitarea. Pe prima coperta a felicitarii trasam cu creionul conturul unui brad. Lipim fulgii de zapada si iepurasii obtinuti prin perofarea hartiei albe cu perforatorul deco in interiorul desenului in creion. Vom obtine astfel imaginea unui brad inzapezit. Cu ajutorul perforatorului deco – fulg de nea perforam ambalajul auriu. Lipim fulgul de nea in varful bradului decorativ pentru a inchipui o stea aurie. 
Spor la creat!
Maria
Anunțuri