Ludopetrecerea Cărăbus


Ludopetrecerea Cărăbus a fost organizată pentru a premia copiii ce au obtinut Premiul II si III la Concursul Național de Creație Artistico-Plastică „Toamna, rodnic anotimp” organizat de Atelierul de Creație si Ludoteca „Cărăbus”.
Petrecerea din Ludotecă a fost un premiu cu surprize pentru copii; invitatul-surpriză a fost Clown-ul Aiurel care a făcut spectacol in fața micuților spectatori. Nu au lipsit concursurile, jocurile, un mare succes avand jocul „Scaunele muzicale” pe care copii l-au adorat. Clownul Aiurel a prins in jocul lui chiar si pe cei mai timizi participanti la petrecerea din ludoteca, iar farsele sale au primit aplauze si rasete nenumarate! Andreea, Sabina, Bianca, Larisa, Bianca, Denisa si Marian au fost pe rand vedetele petrecerii din Ludotecă!
Copiii au avut acces la Petrecerea din Ludoteca pe baza voucherului-premiu, echivalentul unei ore de joacă in Ludotecă, oferit de Atelierul Cărăbus. Petrecerea din Ludoteca a durat o oră, iar dupa incheierea acesteia am vizionat impreuna Expozitia de lucrări a Concursului „Toamna, rodnic anotimp”, am impărtăsit idei si ne-am bucurat impreună admirand fiecare lucrare expusa!
Va invităm sa luați parte la bucuria micuților participanți la Petrecerea din Ludotecă in imaginile urmatoare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame