Globuri handmade din materiale textile – brăduț


Diversitatea globurilor handmade ce pot fi confectionate pentu a decora bradul de Crăciun este infinita prin multitudinea de materiale din care pot fi confectionate, dar si prin nenumarate si fascinantele culori, texturi, forme si combinatii ale materialele utilizate. Imaginatia este limita. De aceasta data am ales sa va impartasesc un altfel de glob handmade: un glob din material textil sub forma unui bradut. 
Materiale necesare: Puteti folosi materiale reciclabile materiale textil de culoare verde sau in combinatie cu aceasta culoare, ac si ata, vatelina (sau vata din bumbac), mini perle colorate, snur decorativ si pictolul de lipit cu silicon.
Cum procedam: Mai intai decupam din materialul textil verde doua triunghiuri identice. Coasem cu ac si ață laturile cele doua trunghiuri (doua cate doua) astfel vom obtine un con. Asiguram cu ac si ață cele doua laturi ale conului lasand baza necusuta. Intoarcem pe fața materialul si umplem apoi conul cu vatelina sau vata de bumbac. Coasem baza conului. 
Cu ajutorul pistolului de lipit la cald lipim pe suprafata conului textil mini-perlele sidefate rosii si cateva micute accesorii: ingerasi, Mos Craciun si braduți. Varful conului (devenit prin impobobire un bradut miniatural din material textil) il vom asigura cu un snur decorativ. Globul handmade din material textil in forma de bradut este gata sa decoreze pomul de Craciun. Alte modele de globuri handmade gasiti aici,   aici si aici.
Spor la creat globuri-brăduț!
Maria
Reclame