Atelier de Bijuterii


    Pentru realizarea acestui atelier au fost necesare urmatoarele materiale: bucati din piele naturala de diferite culori si texturi, simple ori cu imprimeuri diverse, foarfece, carton (pentru realizarea sabloanelor), pistolul de lipit la cald.
     Cum am procedat?
Pasul 1. Am realizat sabloane din carton in diferite forme obtinute prin perforare cu perforatorul deco (fluturele) sau prin desenare si decupare (frunze si flori de diferite marimi si modele).
Pasul 2. Copiii au suprapus sabloanele pe bicatile de piele colorata si au trasat cu ajutorul pixului sau in carioca conturul sabloului.
Pasul 3. Am decupat impreuna (unele bucati de piele au fost mai dure si au necesitat un efort mai mare la decupare) imaginea transferata dupa sablon.
Pasul 4. Fiecare copil si-a imaginat propriul model de bijuterie (colier si bratara) asezand elementele decupate dupa gust si dorinta.
Pasul 5. Am aplicat prin taiere si/sau lipire cu pistolul de lipit la cald florile, frunzele si fluturii obtinuti prin decupare pe snururile colierelor si a bratarilor din piele naturala.
Pasul 5. Dupa uscarea siliconului si fixarea deplina a elementelor decorative am probat bijuteriile admirand fiecare piesa in parte.
Va invitam si pe dumneavoastra sa va incantati ci bijuteriile handmade, realizate din piele naturala, confectionate de manutele dibace ale copiiilor din Atelierul Carabus:

Sperand ca v-am inspirat, va dorim spor la creat!
Anunțuri

2 gânduri despre „Atelier de Bijuterii

  1. mami mami ce iti sta bine linga copii!
    Realizari mari si sa ai citi mai multi copii dornici de arta!
    pupici
    xxx

Comentariile sunt închise