A doua zi de Ateliere creative pentru copii la BookLand in Promenada Mall


     Cea de a doua zi a Atelierului de Creație pentru Copii si Ludoteca „Cărăbus” laBookLand – Targul de carte urbană organizat in Galeriile Promenada Mall  – a fost plină de bucurie, entuziasm si veselie. Atelierul de creație Cărăbus a organizat un atelier de decorațiuni in cadrul căruia copiii au realizat globuri pictate pentru pomul de Crăciun.
    Materiale necesare: tempera, aracet, glitter argintiu si auriu, pensoane, snur auriu si argintiu, bile decorative din lemn.
    Cum am procedat: Copiii au pictat bilele decorative din lemn cu tempera (in amestec cu aracet). După pictarea completă a suporturilor de lucru, au presarat glitter auriu sau argintiu (dupa preferințe) cât timp tempera era incă umedă. Astfel, bilele din lemn au capatat un aer festiv devenind globuri strălucitoare pentru pomul de Craciun. 
   Cât timp proiecte handmade au stat la uscat, copiii au vizitat standurile târgului de carte BookLand. Micuții creatori de globuri handmade au răsfoit, au admirat, au discutat si impărtăsit tot ceea ce i-a impresionat printre rafturile pline cu nenumarate povesti, jocuri, poezii si carti-jucarii (cărți cu activități interactive) aduse mai aproape de copiii si părintii brăileni de către BookLand
   După uscarea completă a globurilor, fiecare copil a prins câte un snur globului confecționat finalizând proiectul propus de Atelierul Cărăbus: globuri handmade pentru pomul de Crăciun.
  Incheierea celei de a doua zi a Atelierelor creative susținute de Atelierul de Creație pentru Copii si Ludoteca „Cărăbus” a adus o surpriză minunată micuților creatori: o punguță-cadou din partea organizatorului târgului de  carte urbană la Promenada Mall Braila. Multumim BookLand!

CARAVANA BOOKLAND IN BRAILA
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural: improvizatii, dinamism, concerte, dialoguri, dezbateri, muzica, dans, film.Caravana BookLand s-a pregatit, la Braila,  sa lase mii de carti si alte accesorii culturale pe mana ta! Vino si tu la Promenada Mall in perioada pana pe 2 Decembrie 2012 la cea de a doua editia a targului de carte urbana  – Caravana BookLand! Anul acesta BookLand revine in forta cu o formula optimizata a targului; standurile vor avea produsele oronate pe categorii si domenii de carte si nu pe edituri, usurand decizia clientilor: cititori, concumatori fideli de carte, colectionari, cei generosi – care ofera cartile cadou, lideri de opinie in domeniul cultural si jurnalisti.
Aflata pentru a doua oara la Braila, echipa BookLand asteapta cu entuziasm intalnirea cu cititorii. Speram ca poposirea noastra in oras va fi o ocazie speciala pentru ca locuitorii sa redescopere placerea de a citi, spune Sorin Lucaci, organizator proiect BookLand.

LIBRARIA ONLINE BOOK-LAND
De asemenea poti accesa libraria online BookLand  www.book-land.ro – site-ul unei librarii online user friendly care se ambitioneaza sa intuiasca preferinte de lectura si sa le susutina prin oferte de nerefuzat.
sursa: BookLand
Anunțuri