BookLand – shopping cultural la Braila


„BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja – nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

BookLand este, la origine, un concept unic in Romania: targuri urbane de carte in mall-uri; astfel cartile sunt aduse in locuri familiare si la indemana cititorilor in cele mai mari centre comerciale din Bucuresti si din tara.

BookLand este singurul targ de carte care a reusit coborarea cartii din turnul de fildes pentru a fi adusa in mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult sa isi petreaca timpul: in Mall-urile din orasele vizitate. 

CARAVANA BOOKLAND IN TARA EDITIA A II A – 2012

Dupa ce a vizitat in 2011 marile centre culturale ale tarii, Caravana BookLand a deschis anul acesta „stagiunea” nationala BookLand pe 6 martie la Giurgiu si o va inchide pe 24 decembrie in Bucuresti la Afi Palace. Periplul cultural va acoperi 39 de orase din tara timp de 42 de saptamani, mai exact: 39 mall-uri din 39 orase vor gazdui timp de 255 zile peste 9,000 titluri aduse de BookLand de la peste 70 participanti.

Conceptul Caravanei BookLand este unul inovator: ofera editurilor participante servicii integrate si invita cititorii la intalniri intr-un spatiu familiar si la indemana in cele mai mari centre comerciale din tara.

Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural: improvizatii, dinamism, concerte, dialoguri, dezbateri, muzica, dans, film.
CARAVANA BOOKLAND IN BRAILA
Caravana BookLand se pregateste, la Braila,  sa lase mii de carti si alte accesorii culturale pe mana ta! Vino si tu la  Promenada Mall in perioada 27 Noiembrie – 2 Decembrie 2012 la cea de a doua editia a targului de carte urbana  – Caravana BookLand! Anul acesta BookLand revine in forta cu o formula optimizata a targului; standurile vor avea produsele oronate pe categorii si domenii de carte si nu pe edituri, usurand decizia clientilor: cititori, concumatori fideli de carte, colectionari, cei generosi – care ofera cartile cadou, lideri de opinie in domeniul cultural si jurnalisti.
Aflata pentru a doua oara la Braila, echipa BookLand asteapta cu entuziasm intalnirea cu cititorii. Speram ca poposirea noastra in oras va fi o ocazie speciala pentru ca locuitorii sa redescopere placerea de a citi, spune Sorin Lucaci, organizator proiect BookLand.
LIBRARIA ONLINE BOOK-LAND
De asemenea poti accesa libraria online BookLand  www.book-land.ro – site-ul unei librarii online user friendly care se ambitioneaza sa intuiasca preferinte de lectura si sa le susutina prin oferte de nerefuzat.
sursa: BookLand


Anunțuri