Later Up-date la Concursul National de Creatie Artistico-Plastica "Toamna, rodnic anotimp"


      Datorita numarului mare de concurenti inscrisi in Concursul National de Creatie Artistico-Plastica „Toamna, rodnic anotimp” (faceți click pe link pentru a vizualiza lucrarile inscrise in concurs) organizatorul – Atelier de Creatie pentru Copii si Ludoteca „Carabus” prelungeste perioada de jurizare a lucrarilor pana la 12 noiembrie pentru a acorda suflecient timp membrilor juriului – D-na Alina Hrisca, redactor de creație al Revistei educative pentru copii „Meki” si d-nei Elena Salomeea Kalixilos – profesor al Scolii Populare de Arta „Vespasian Lungu” pentru a juriza lucrarile inscrise in concursul „Toamna, rodnic anotimp”. 
      Câstigatorii concursului vor fi anuntati in data de  14 noiembrie a.c., iar festivitatea de premiere  si vernisajul expozitiei „Toamna, rodnic anotimp” va avea loc in data de 17 noiembrie. 
     In prezent, puteti vizita si viziona expozitia lucrarilor inscrise in Concurs la sediul Atelierului de Creație „Cărăbus”: B-dul Dorobanților Nr. 7, Bl. A7, parter (vis-a-vis de Catedrală). 
Va multumim pentru intelegere si dorim succes tuturor participantilor!
Anunțuri