Inimioare pentru mama


    Pentru lucrarea „Inimioare pentru mama”, inspirata si adaptata dupa un articol „Mar cu fructe” din Revista „Idei Creative” nr.28 au fost necesare urmatoarele materiale: carton de culoare rosie, verde si maro; forfeca, adeziv. 
   Cum am procedat: am confectionat in prealabil, pentru M., un kit de creatie ce cuprinde 10 inimioare din carton de culoare rosie, trunchi de copac din carton maro, coroana colacului din carton de culoare verde si coditele fructelor – inimioare confectionate tot din carton maro.
      Realizarea propriu-zisa a lucrarii a fost realizata de catre M., utilizand ca tehnica de lucru colajul. Mai intai a lipit coroana copacului pe trunchiul din carton maro. Pentru confectionarea inimilor, M. a luat cate doua piese decupate in forma de inima, una dintre ele indoind-o pe toata lungimea sa. A adaugat adeziv pe dusul indoiturii si a lipit-o pe mijlocul celeilalte. M. a lipid dupa acesta tehnica toate celelalte inimi pe coroana copacului. 
     Rezultatul acestui craft pentru copii este o lucrare vesela, interesanta si atractiva, reprezentand un copac cu inimioare, ca simbol al dragostei neconditionate pe care inima unui copil il poarta mamei.
Spor la creat!
Reclame