Felicitare pascala – Puisorul din ou


  Sarbatorile Pastilor este un motiv de bucurie pentru cei mari, dar si pentru cei mici. Bucuria baietelului meu decurge din bucuria de a crea, de a se inconjura de lucruri frumoase, iar pentru mine bucuria acestei Sarbatori este data de colaborarea cu Revista MEKI. Multumesc MEKI pentru frumoasa ocazie de a impartasi din creatiile Atelierului de Creatie Virtual cititorilor tai! 🙂
  Felicitarea Puisor din ou, realizata in tehnica de lucru colaj cu hartie creponata maruntita, a fost confectionat special pentru numarul din luna aprilie a Revistei MEKI. 

Multumesc Meki!!! 🙂

    Materiale necesare: carton color maro, planse de desenat (click aici pentru planse) floare si puisor din ou, hartie creponata mov si portocaliu, adeziv (lipici/aracet), foarfece.

   Cum se procedeaza: Decupam floarea si puisorul din ou si le decoram prin lipire cu hartie creponata maruntita. 
   Pe prima pagina a felicitarii lipim mijlocul florii lasand petalele libere si indoindu-le spre exetrior pentru a obtine o floare cu efect 3D. 
In partea de jos a felicitarii lipim puisorul din ou decorat cu hartie, lasand aripioarele libere. Indoim aripioarele spre exterior pentru a realiza o Felicitare de Paste cu efect 3D. Adaugati un mesaj in interiorl felicitarii si daruti-o parintilor, bunicilor sau educatorilor.

Spor la creat!
Reclame