Cos de Paste – felicitare


     Cunoasteti deja grija mea pentru a recicla, a refolosi, a limita materialele aruncate, dar mai ales stradania mea de a lucra micute creatii cu resturi de carton si hartie. 
      Materiale necesare: carton color: roz, verde, maro, albastru, foarfece decotrativ, lipici, fasii hartie quiling rosie.
     Cum am procedat: din cartonul roz am creat corpul felicitarii.pe prima pagina a felciitarii matei a decupat cu foarfecele decorativ (dupa conturul trasat in prealabil de mine) un dreptunghi din carton verde. Am decupat apoi  trei oua din caton color roz, maro si albastru. Cosuletul este decupat liber, fara sablon, o forma la indemana oricui de semi-luna.
Am adaugat o toarta dintr-o fasie de hartie pentru quilling rosie si cosuletul din resturi a fost gata decorat numai bun sa-si primeasca fudita rosie din hartie quilling rosie. Am umplut cosul de Paste cu bunatati (a  se citi trei oua din carton colorat) si suntem gata de asteptat sarbatoarea pascala. Voi sunteti pregatiti?
Iata astfel ne-am alaturat si noi minunatelor felicitari de Paste create pretutindeni cu drag, veselie si inspiratie de care copii, mame si nu numai.

Spor la creat!
Reclame