Rama foto – un dar de Sfintele Paste


Imi place foarte mult sa lucrez cu si pentru baietelul meu Matei, iar Sarbatorile Pastilor este una dintre cele mai bogate in idei de a realiza creatii pascale, de a crea pentru a darui, de a te juca intr-un mod placut, creativ care sa dezvolte imaginatia, creativitatea si indemanarea. Rama foto de Pasti (varianta pentru baieti) este inca un proiect pe care l-am gandit si realizat cu mare drag pentru Revista MEKI! Multumesc inca o data MEKI pentru minunata colaborare, pentru sustinere si pentru ocazia minunata de a impartasi din creatiile Atelierului de Creatie Virtual cititorilor tai! 
    
   Materiale necesare: planse de colorat Iupuras si ou de Paste; carioca albastra, creione colorate, glitter albastru si rosu, carton color albastru format A4, foarfeca, adeziv (lipici sau aracet).
    Cum procedam: Cartonul colorat il pliem in patru rezultand patru dreptunghiuri. Pe unul din dreptunghiuri desenam o inima si decupam dupa desen. Impaturim cartonul astfel decupat si lipim laturile, lasand doar o latura nelipita ca fanta pentru fotografie. Dupa uscarea completa decoram inima cu glitter.
     De pe plansele de desenat  decupam oul de  Paste si iepurasul si le coloram in creioane colorate si glitter. Pentru iepuras desenam liber si decupam doua urechi din carton albastru si le aranjam astfel incat sa capete un efect 3D. Le lipim pe rama confectionata in prealabil. 
     Rama foto odata ce va fi impodobita cu fotografia dorita este gata sa devina un frumos cadou de Paste pentru parinti, bunici sau educatori.

Spor la creat!
Anunțuri