Felicitare de Sfintele PastiMateriale necesare: carton color verde, rosu, alb; carton ondulat verde, maro, roz si mov; 2 nasturi colorati; ac si ata, adeziv (lipici/aracet), carioca verde.
Cum se procedeaza
Pliem o treime din cartonul verde, pe latime, pentru a obtine copertile felicitarii. Din cartonul ondulat decupam iepurasul, ousorul, ghivecele florilor si iarba. 
Pentru realiazarea florilor desenam si decupam sase flori din carton color (alb si rosu) pe care le suprapunem si lipim trei cate trei, lipind doar centrul lor. In mijlocul florii coasem sau lipim un nasturel. 
Asezam elementele utilizand tehinca colajului in interiorul felicitarii, pastrand o floare pentru prima coperta. Coditele florilor se deseneaza cu carioca verde.
Pentru a obtine un efect 3D al florilor indoim spre exterior petalele. Daca dorim o forma mai interesanta pentru flori putem folosi un sablon inima, de diferite marimi, pentru petale.
Prin imbinarea armonioasa a elementelor decupate si lipite se confectioneaza o felicitare de Paste ce poate fi daruita parintilor, bunicilor si educatorilor.
 Spor la creat!
Reclame