Transformarea creativa a pet-urilor


Fetele de la Provocari Verzi au venit in aceasta luna cu o provocare speciala ce se incadreaza in regula celor 3 R: reciclam, recuperam , refolosim.

Cei care au raspuns temei din aceasta luna au avut de refolosit si transformat un material aflat la indemana tuturor, un material pe cat de frumos pe atat de daunator mediului inconjurator.

Eu am incercat sa lucrez mai multe obiecte folosind sticlele din plastic dar m-am oprit asupra unei idei ce mi-a venit pe masura ce lucram. Am pornit de la o sticla de 0,5l pe care am aplicat folosind tehnica decoupage un servetel cu trandafiri si frunze, cu un model foarte bogat. Nu am stiut de la inceput ce aveam sa fac dar dupa ce s-a uscat m-am gandit ca ar fi interesant sa obtin mici petale decupate din acest nou material obtinut.

Folosind aceste mici petale obtinute am creat o rama pentru un mic tablou cu trandafirasi quilling. Se poate crea si o rama foto in care se poate pune poza unei fetite, inconjurata de trandafirasi.

Va prezint in imagini procesul prin care am obtinut lucrarea finala:

Va invit si pe voi sa va jucati cu pet-urile si sa le transformati in obiecte frumoase si utile. Veti fi surprinsi cat de multe idei va vor veni. Spor la lucru!

by vavaly

Anunțuri

5 gânduri despre „Transformarea creativa a pet-urilor

  1. 🙂 ce frumos Amy. Eu tocmai sunt cu un picior la usa, am postat repede ca numai e timp. Iti multumesc fpoarte mult pentru apreciere. Sper sa placa lucrarea mea si fetelor.

  2. Ce tare ideea de a decora petul inainte de a-l folosi. Foarte frumos!
    Chiar in secunda in care ma gandeam la lucrarea ta din peturi, hop! mail cu newsletter-ul de azi. 🙂

Comentariile sunt închise