Provocarile verzi au inceput sa ne placa din ce in ce mai mult. Luna de luna asteptam cu interes sa vedem ce noi materiale ne propun fetele inventive ce au avut initiativa de a crea din materiale neconventionale, aflate la indemana noastra, frumuseti de neinchipuit.
Provocarea acestei luni este una deosebit de frumoasa: cosulet cu flori. Fiind sarbatoarea Pastilor, un cosulet frumos decorat este binevenit atat pentru floricele cat si pentru oualele inrosite.
Desi am avut mai multe idei de a raspunde acestei teme, cosuletul meu a luat nastere din intamplare si in joaca.

Ati ghicit ce materiale am folosit?
Daca nu ati facut-o va spun eu. Un simplu pet de 5 litri, care imi statea in cale de cateva zile, s-a cerut transformat in ceea ce vedeti. Cu ce l-am imbracat si decorat? Doar cu servetele de masa avute la dispozitie.
Am rulat servetelele de masa sub forma de fasii lungi, am lipit fasie cu fasie pe exteriorul sticlei, dar si pe fundul sticlei sub forma de raze. Am imbracat si manerul cu aceleasi fasii de servetel apoi am trecut la decorarea lui cu mici flori obtinute tot din servetel rulat.

Contributia lui Dante a fost de mare folos, pentru ca mi-a tinut cosuletul la inceput, cand era destul de dificil sa lipesc fasiile si sa iasa drepte. Manutele lui mi-au fost de real ajutor.

Cand a vazut insa ce am de gand sa fac si cat de mult mai este pana la finalizare, s-a decis sa se culce si sa vada minunea cand se trezeste. Si cu adevarat o minune de cosulet a iesit, chiar si eu cand m-am trezit dimineata si l-am vazut uscat si vesel am fost foarte mandra de mine si de creatia mea.

 

Oualele noastre inrosite si-au ocupat locul frumos in cosulet, alaturi de cateva floricele quilling menite a da o nota in plus de frumusete si primavara.

 

 

 

 

Paste fericit tuturor!
by vavaly

Anunțuri