Rama foto de Paste – un dar pentru fetite


Rama foto pentru fetite este un alt proiect creativ realizat pentru numarul din aprilie al Revistei MEKI. Sper din tot sufletul ca lucrand aceasta rama foto cu motive de Paste si daruind-o celor dragi sa incantati inimile pline de lumina ale celor dragi voua.  Multumesc MEKI! Paste Fericit!
    
    Materiale necesare: planse de colorat puisori si ou de Paste, creione colorate, carton color roz format A4, foarfeca, adeziv (lipici sau aracet).
    Cum procedam: Cartonul colorat il pliem in patru rezultand patru dreptunghiuri. Pe unul din dreptunghiuri desenam un dreptunghi mai mic si decupam dupa desen. Impaturim cartonul astfel decupat si lipim laturile, lasand doar o latura nelipita ca fanta pentru fotografie.
   De pe plansele de desenat (click aici pentru planse) decupam oul de  Paste si iepurasul, le coloram in creione colorate si le lipim pe rama confectionata in prealabil.
    Rama foto odata ce va fi impodobita cu fotografia dorita este gata sa devina un frumos cadou de Paste pentru parinti, bunici sau educatori. Spor la creat!

 

 

 

 

 

 

    Sugestii: Aceasta rama foto o puteti confectiona in diverse culori, preferate de voi, cartoane de diferite texturi sau chiar din materiale reciclabile cum ar fi pungile de cadouri, din carton, cu impremeuri florale, festive etc. De asemenea pentru decorarea puisorilor si a celor doua oua incondeiate puteti utiliza si creioane ceracolor, acuarela sau carioca.
    Lasati imaginatia sa zboare si personalizati rama foto dupa dorintele voastre  cu flori din hartie gumata, glitter, paiete colorate, margelute sau fire de atat colorata, panglici etc. Primavara este un anotimp minunat in care bucuria de a crea rasare in fiecare inima de copil. Paste fericit!
   Alte proiecte realizate pentru Revista MEKI puteti vizualiza facand click pe urmatoarele linkuri:
Cu drag, Maria
Reclame