Felicitare de Paste -Puisor din ou – colaj cu hartie creponata


    Sarbatorile Pastilor este un motiv de bucurie pentru cei mari, dar si pentru cei mici. Bucuria baietelului meu decurge din bucuria de a crea, de a se inconjura de lucruri frumoase, iar pentru mine bucuria acestei Sarbatori este data de colaborarea cu Revista MEKI. Multumesc  MEKI pentru frumoasa ocazie de a impartasi din creatiile Atelierului de Creatie Virtual cititorilor tai! 🙂
  Felicitarea Puisor din ou, realizata in tehnica de lucru colaj cu hartie creponata maruntita, a fost confectionat special pentru numarul din luna aprilie a Revistei MEKI. 

Multumesc Meki!!! 🙂
 
   Materiale necesare: carton color maro, planse de desenat (click aici pentru planse) floare si puisor din ou, hartie creponata mov si portocaliu, adeziv (lipici/aracet), foarfece.
   Cum se procedeaza: Decupam floarea si puisorul din ou si le decoram prin lipire cu hartie creponata maruntita.
   Pe prima pagina a felicitarii lipim mijlocul florii lasand petalele libere si indoindu-le spre exetrior pentru a obtine o floare cu efect 3D.
In partea de jos a felicitarii lipim puisorul din ou decorat cu hartie, lasand aripioarele libere. Indoim aripioarele spre exterior pentru a realiza o Felicitare de Paste cu efect 3D. Adaugati un mesaj in interiorl felicitarii si daruti-o parintilor, bunicilor sau educatorilor. Spor la creat!

 

 

 

 

 

 

  Sugestii: Aceasta Felicitare de Paste o puteti confectiona in diverse culori, preferate de voi, cartoane de diferite texturi sau chiar din materiale reciclabile cum ar fi pungile de cadouri, din carton, cu imprimeuri florale, festive etc. De asemenea pentru decorarea puisorului si a florii puteti utiliza si creioane ceracolor, acuarela sau carioca, alaturi de hartie grofata de diferite culori. Alte modele de felicitari puteti realiza utilizand hartia grofata lucrata in ghemotoace mici sau firisoare rulate.
    Lasati imaginatia sa zboare si personalizati rama foto dupa dorintele voastre  cu flori din hartie gumata, glitter, paiete colorate, margelute sau fire de atat colorata, panglici etc. Primavara este un anotimp minunat in care bucuria de a crea rasare in fiecare inima de copil. Paste fericit!

 

   Alte proiecte realizate pentru Revista MEKI puteti vizualiza facand click pe urmatoarele linkuri:

 

Paste Fericit!
Cu drag, Maria
Reclame