Felicitari de primavara din resturi de hartie glace autocolanta


Ador sa lucrez cu hartie glace autocolanta si perforatoare, insa ultimele felicitari primavaratice realizate sunt atat de usor de realizat, cu atat de putine materiale, incat va veti gasi si voi, deodata, inspiratia in a crea modele noi, colorate si interesante de felicitari primavaratice. M-am obisnuit sa nu risipesc materiale, ba chiar sa lucrez cu resturi ramase de la alte lucrari, astfel ca as indrazni sa spun ca si aceste felicitari de primavara sunt reciclate. Asadar, acest post de doreste o „lamurire” (nu indraznesc sa-l numesc tutorial) despre felicitari de primavara realizate din cartoane si resturi de hartie glace autocolanta.
Pentru a realiza felicitari de primavara aveti nevoie de urmatoarele materiale: hartie glace autocolanta color (roz pal, bleu si ciclam), cartoane color format A5 si un perforator deco – fluture.
Cum procedati: mai intai pliati cartoanele format A5 pentru a obtine felicitarile, iar apoi perforati foile de hartie glace autocolanta cu ajutorul perforatorului deco – fluture. Pasul cel mai important este sa perforati ordonat, fluture dupa fluture astfel ca prin perforare sa obtineti benzi continue cu modelul fluture decupat.
Resturile obtinute prin perforarea ordonata le veti folosi ca decor in ornare  a felicitarilor de primavara. Folositi-va imaginatia si dorinta de a decora, ornand cu fasii intregi autocolante colorate ori cu fragmente din acestea sau doar inchipuiti rame ori suprapuneti elemente de diferite forme si dimensiuni. Imaginatia este limita!
Va ofer ca puncte de reper cateva felicitari de primavara realizate in asteptarea zilelor insorite si calduroase, spor la creat minunatii!

 

 

 

 

 

 

by Maria
Reclame

2 gânduri despre „Felicitari de primavara din resturi de hartie glace autocolanta

Comentariile sunt închise