Mini album scrapbook


La invitatia Oanei de a imbratisa primavara in creatiile noastre copilaresti i-am asezat micului Matei la dispozitie materialele necesare pentru realizarea unui Mini album scrapbook. Primul mini-album realizat de Matei este realizat utilizand tehnica scrapboking pentru Concursul organizat de CreaShop HobbyandCrafts.
Tema  concursului “Veselie de Primavara” m-a indemnat sa-i asez la dispozitie urmatoarele materiale din care si-a ales cateva pentru confectionarea mini albumului sau.Materiale necesare pentru realizarea unui mini album scrapbook:
Matei a utilizat pentru acest mini proiect un singur CD uzat ca suport pentru lucrarea sa, o fotografie si produse pentru scrapbooking CreaShop HobbyandCrafts:

Cum a procedat pentru realizarea mini albumului scrapbook:
Mai intai a trasat conturul unui CD pe hartia turquoise aleasa de el  si a decupat aproximativ dupa contur. L-am indrumat sa decupeze putin in afara conturului desenat pentru a lasa loc retusurilor de final.
Matei a fost incantat de multimea materialelor CreaShop HobbyandCrafts si s-a folosit dupa bunul plac de fiecare in parte: inimi si patratele de fetru roz, pufuleti (mini popom), fluturi, mini cristale si le-a imbinat inchipuin o vaza cu flori si frunze, iar fotografia lui a asezat-o intr-un „buzunar” inchipuit de el, pe care l-a decorat cu o inimioara din fetru roz.
In etapa urmatoare Matei a decorat suportul imaginat astfel cu materialele indragite de el, apoi a lipit minialbumul astfel confectionat in tehnica scrapbooking pe CD si a decupat in jurul acestuia pentru ca minialbumul sa isi primeasca imaginea de final. Pentru ca obisnuim sa insotim pasii de lucru cu imagini, va invit sa admirati etapele de lucru pentru a intelege usurinta si bucuria micului Matei, in varsta 3 anisori, in a lucra cu materialele  CreaShop HobbyandCrafts pentru realizarea primului sau mini-album scrapbook confectionat pe un CD:

 

 

 

 

 

 

 

by Maria
Reclame

8 gânduri despre „Mini album scrapbook

  1. Multumim tare mult! Suntem mereu pasionati de joaca creativa; de fapt, invatam in joaca! 😀
    Va imbratisam cu drag si va dorim o primavara infloritoare!

  2. Multumim Alina si abia asteptam sa admiram in Jurnalul tau primele povesti desenate ale lui Bubu! Mii de imbratisari! ❤

  3. Waw.E clar: asa mama, asa fiu!Superb, pentru: executie, creatie si idee Mereu ma lasati fara cuvinte!!!!!!!!!!

  4. Ce frumos si cita creativitate! Ymi place bravooo bomboneii mei, va iubesc si pup cu multa dragoste!!!
    xoxo, Liuba

Comentariile sunt închise